Over ons

Wie zijn wij?

Batjes Wonen is een meubelzaak die vanaf 1953 is gevestigd in Emmeloord in de Noordoostpolder. De oprichter van Batjes is de heer Hemme Batjes. In 1953 was Batjes de eerste winkel in de winkelstraat de Lange Nering. Op de toen 800 m2 grote toonzaal (verdeeld over 3 etages) werden moderne, klassieke en slaapkamermeubelen getoond. Ook tapijt en gordijnen maakten deel uit van het assortiment.

 

In 1998 is de winkel verhuisd naar de huidige locatie op het Thema Park aan de Energieweg 20 te Emmeloord. Onze winkel heeft een showroom van 2200 m2.

 

Door de jaren heen zijn de eigenaren van de winkel gewijzigd maar de naam Batjes is blijven bestaan. De nu 4e generatie eigenaren heeft de naam Batjes Wonen aangenomen om met de tijd mee te gaan.

 

Het huidige assortiment meubelen bestaat uit moderne, landelijke, relax- en slaapkamermeubelen. Op het gebied van vloeren heeft u de keuze uit tapijt, PVC, vinyl, marmoleum of hout. Ook voor uw ramen hebben wij een groot scala aan producten. Hierbij moet u denken aan gordijnen, in-betweens, luxaflex, rolgordijnen ect. Voor grote en kleinere projecten heeft Batjes Wonen ook de nodige middelen in huis.

 

Bij Batjes Wonen kunt u rekenen op vakkundig personeel die met u meedenkt. De kwaliteitsnorm voor de geleverde meubelen en werken liggen op een hoog maar betaalbaar niveau. Dit betekent ook dat er veel aandacht uitgaat naar de service.

 

Kortom Batjes Wonen is een meubelzaak in de breedste zin van het woord, gevestigd in Emmeloord het hart van de Noordoostpolder. Als u ons verblijdt met een bezoek dan zorgen wij voor de koffie.